Ανακοινώσεις Γραμματείας

ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ

Έναρξη Δηλώσεων Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου

Προσοχή: Υπάρχουν οδηγίες εγγραφών και μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης σας δεν θα είναι εφικτή αλλαγή. 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

  • Οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις οδηγίες του παραπάνω Link (ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ).

 

Κατά  τη συμπλήρωση της δήλωσης μαθημάτων ο φοιτητής πρέπει να έχει τηρήσει τον κανονισμό σπουδών και τις οδηγίες. Σε περίπτωση που η γραμματεία του Τμήματος διαπιστώσει το αντίθετο  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τη δήλωση μαθημάτων του, πριν την οριστικοποίηση.  Ο φοιτητής οφείλει να ελέγξει  μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών την οριστικοποιημένη δήλωση του στην ηλεκτρονική γραμματεία.

Γνωστοποιείται στους φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και των δυο κατευθύνσεων (Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Φιλοξενίας) ότι το κύκλωμα μέσω διαδικτύου για τις ανανεώσεις των δηλώσεων μαθημάτων ΕΑΡΙΝΟΥ εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, θα παραμείνει ανοικτό από 20/02/2018 και ώρα 08:00  έως και 26/02/2018 και ώρα 23:00.

 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια της δήλωσης των μαθημάτων θα πρέπει να τηρούνται τα εξής:

  • κατά προτεραιότητα και μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου ωρών ανά εξάμηνο δηλώνονται: α) Τα μαθήματα των προηγουμένων εξαμήνων, τα οποία είτε δεν δηλώθηκαν, είτε δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία β) Τα μαθήματα του τυπικού εξαμήνου στο οποίο εγγράφεσθε γ)  Μαθήματα επομένων εξαμήνων μέχρι να συμπληρωθούν οι ώρες
  • Τα μαθήματα που έχουν θεωρία και εργαστήριο θα πρέπει να τα δηλώνετε μαζί, εκτός εάν έχετε προβιβάσιμο βαθμό σε ένα μέρος από αυτά.

 

Εργαστήρια

Όλα τα εργαστήρια εκτός από το εργαστήριο του Β εξαμήνου Ανάλυση λογιστικών καταστάσεων  θα πραγματοποιήσουν εγγραφές μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας. Σε περίπτωση εγγραφής σε κάποιο τμήμα μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα εργαστήρια επικοινωνήστε απευθείας με το εργαστήριο (Πληροφορίες εργαστηρίων).  Το εργαστήριο Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων θα ανακοινώσει στην ιστοσελίδα πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Όσοι φοιτητές της εισαγωγικής κατεύθυνσης Διοίκηση Επιχειρήσεων επιλέξουν μαθήματα από τις κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου, θα είναι αυτόματα και δήλωση κατεύθυνσης που επιθυμούν να ακολουθήσουν (Διοίκηση Επιχειρήσεων ή Marketing)

Επισημαίνεται ότι εγγραφή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός από αυτόν μέσω διαδικτύου δεν είναι εφικτή. 

Επισημαίνεται το γεγονός ότι για να διατηρήσει τη φοιτητική ιδιότητα ο φοιτητής οφείλει να κάνει δηλώσεις εγγραφής μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας ΚΑΘΕ εξάμηνο.

 

Τροποποιήσεις της δήλωσης μαθημάτων θα διενεργηθούν μόνο τη Δευτέρα 5/03/2018 10:00-13:00 στην αίθουσα Δ320 (ΑΙΤΗΣΗ)

 

Μετά το πέρας των παραπάνω ημερομηνιών, αιτήσεις εγγραφών ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές για κανέναν λόγο.

 

ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ

Β έως Ζ εξάμηνο 36 ώρες

Η εξάμηνο και άνω 45 ώρες

Log In

Create an account