Ανακοινώσεις Γραμματείας Ανακοινώσεις Καθηγητών

Εκπαιδευτικό Ταξίδι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ανακοινώνεται στους σπουδαστές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων οτι στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Γερμανικό Πανεπιστήμιο DUALE HOCHSCHULE BADEN-WURTTEMBERG VS, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό ταξίδι από 12/11 – 19/11/17 στο εν λόγω Πανεπιστήμιο. Το πρόγραμμα επίσκεψης περιλαμβάνει Simulation Business Game, παρουσιάσεις διδασκαλίας συγκεκριμμένων θεματικών πεδίων, επίσκεψη στο εργοστάσιο της Mercedes-Benz  στη Στουτγάρδη και επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο. Λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν αργότερα. Το πρόγραμμα θα είναι ίδιο σχεδόν με το αντίστοιχο περυσινό που είχε ιδιαίτερη επιτυχία (για αυτό επαναλαμβάνεται).

Συνημμένο μπορείτε να δείτε το περυσινό πρόγραμμα της επισκέψεώς μας.

Συνημμένα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την πόλη αλλά και το Πανεπιστήμιο. Σημειώνω ότι το συγκεκριμμένο Πανεπιστήμιο είναι πρωτοπορειακό στη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Οσοι φοιτητές επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσουμε στην εξασφάλιση φθηνών αεροπορικών ναύλων.

Το κόστος του εκπαιδευτικού ταξιδίου – χωρίς τον αεροπορικό ναύλο- υπολογίζεται σε 340-360 ευρώ και περιλαμβάνει τα εξής

– Διαμονή 7 διανυκτερεύσεων με πρωϊνό μπουφέ σε hostel πλέον ενα δειπνο

– Μεταφορά από αεροδρόμιο Φρανκφούρτης στο hostel και επιστροφή στο αεροδρόμιο.

– 2 γεύματα στο εστιατόριο του Πανεπιστημίου

– εβδομαδιαίο εισιτήριο για τις μετακινήσεις από το hostel προς το Πανεπιστήμιο (15 λεπτά)

– Μεταφορά με πούλμαν στη Στουτγάρδη για επίσκεψη του εργοστασίου παραγωγής της Mercedes-Benz ή εναλλακτικά στο εργοστάσιο της Audi.

– Μεταφορά με πούλμαν (ή τραίνο) στο Στρασβούργο για επίσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

– Μεταφορά με τραινο στη λίμνη Constanz για επίσκεψη του Πανεπιστημίου και ελεύθερο χρόνο στη περιοχή.

Ο αεροπορικός ναύλος εκτιμάται σε 290 ευρώ περίπου

Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης συμμετοχής προκειμένου να προχωρήσουμε στο κλείσιμο θέσεων με την αεροπορική εταιρεία ειναι ανελαστική δεδομένου ότι όσο γρηγορότερο γίνουν οι κρατήσεις θα εχουμε και καλύτερη τιμή.

Παρακαλείσθε όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να προσκομίσετε απαραίτητα φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και από τις δύο όψεις στην ίδια σελίδα και όχι μπρος πίσω.

Επί πλέον πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι απαραίτητη η έκδοση της ευρωπαϊκής κάρτας υγείας. Επίσης θα γίνει ομαδική ασφάλιση με μικρό κόστος για τον κάθε συμμετέχοντα.

Από το Πανεπιστήμιο χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος που γράφεται στο πτυχίο σας.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Β’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΑΜΗΝΑ. Στην αντίθετη περίπτωση οι φοιτητές του Β’ εξαμήνου θα εχουν την δυνατότητα συμμετοχής στα αλλα εξάμηνα.

Ο συνοδεύων καθηγητής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Γαρουφάλης στον οποίο θα υποβάλλετε την αίτηση συμμετοχής σας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ LOWER.

Για οποιες πρόσθετες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήσατε

με τον κ. Κ.Γαρουφάλη

Log In

Create an account